Preturi :

Material Culoare Pret [cm3] Pret[ora]
la cerere
PLA
[acid polilactic]
Paletar 0.5…2[Lei] 10[Lei]
ABS Alb
Negru
0.5…2[Lei] 10[Lei]
Proiectare 3D 40[lei]
Optimizare 3D Gratuit.

Contact:

Name/Company:*

E-mail adress:*

Phone number:*

Subject:*

Message:*

*Obligatory fileds.Accepted files: arhive .RAR/.ZIP/.STL de maxim 10MB .Rof bigger files use WeTransfer or our e-mail: office.prototypestudio@gmail.com

Criterii de calcul:

1.Volumul obiectului. determina cantitatea de material consumata.
Pretul obiectelor creste raportat la volum. De exemplu un cub cu latura de 1 cm are volumul de 1 cm3. La o dimensiune de 2 ori mai mare, va avea un volum de 8cm3, de 3 ori mai mare va avea volumul de 27cm3, s.a.m.d.

2.Densitatea modelului dorit [0….100%]poate sa creasca sau sa scada. Tinand cont de destinatia finala obiectului , se pot reduce costurile de material ,de exemplu pentru obiecte de decor sau de prezentare .

3.Complexitatea modelului 3D este importanta ,deoarece creste timpul de executie al obiectului si poate necesita o rezolutie mai buna pentru rezultatele dorite. De asemenea elementele foarte inclinate sau orizontale au nevoie de suport (material sau solubil),care de asemenea ridica costurile-mai ales in cazul suporturilor solubile.

4.Rezolutia/Calitatea obiectului dorit sau calitatea este determinata de inaltimea straturilor (layer height) si dimensiunea capului de printare. O rezolutie mai buna inseamna un timp mai mare de executie. Rezolutia variaza de la 0.05 mm pentru piesele mici si se poate ajunge pana la un maxim de  1 mm pentru piesele foarte mari cu destinatie structurala.

5.Materialul folosit poate influenta pretul ,deoarece anumite materiale mai speciale sunt mai costisitoare si necesita conditii de lucru speciale, ca de exemplu cauciucul flexibil sau nylon.

 

*Pentru o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati