Despre NoiPrototype Studio s-a născut din dorința de a crea simboluri românești de calitate care să inspire în fiecare zi.

Cine suntem?
Suntem o echipă tânără cu un deosebit respect pentru istoria și partimoniul românesc.Probabil ne cunoști ca fiind producătorii machetei din Cluj-Napoca, care bucură în fiecare zi, sute de turiști și ajută persoane cu dizabilități de vedere să descopere orașul.

Viziunea noastră este să inspirăm românii și turiștii, prin punerea în valoare a patrimoniului existent în forma unor machete realizate în cele mai mici detalii.

Misiunea noastra? Să aducem orașul, arhitectura și istoria mai aproape de oameni astfel încât aceștia să descopere valorile autentice ale țării noastre.

Ce facem mai exact? Concepem și producem machete ale celor mai importante obiective cu caracter turistic și patrimonial. Acestea se realizează în cele mai mici detalii și într-o formă compactă astfel încât acestea să poată fi ușor oferite celor dragi.

Rezultatul? Un simbol plin de caracter și sensibilitate care inspiră în fiecare zi și care aduce personalitate spațiului în care te afli. Pentru că ești un cunoscător și apreciezi frumosul, vei transmite asta și celorlalți, ceea ce te va poziționa diferit .

Machetele noastre atrag toate privirile și impresionează de ficacare dată prin detaliile pe care le au.
În continuare te invităm și pe tine să le descoperi. Fii parte din misiunea noastră!

Cu drag,
Echipa PrototypeStudio